08-449 19 29 info@active.se

Jobba hos oss

Att arbeta på Active IT

Vi är en sammansvetsad grupp konsulter och tekniker som med vår kunskap och erfarenhet både hjälper våra kunder och varandra i våra respektive konsultuppdrag.

Vi prioriterar trevnad på arbetsplatsen, positiv inställning både inbördes och gentemot våra uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult tillsammans med Active innebär att du har gedigen erfarenhet, god kunskap inom dina kompetensområden, social kompetens samt nöjda kunder från tidigare uppdrag.

Vi erbjuder ett stabilt företag, kompetenta kollegor och en inkomst som står i direkt relation med dina konsult- och kunduppdrag samt din egen arbetsinsats.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Våra värderingar

Vår vision är att Active IT Sweden AB skall vara ett kompetens- och kunskapsföretag som bidrar till våra kunders och medarbetares framgång genom att skapa mervärden och leverera resultat.

Förutsättningarna för vår framgång är engagemang, kunskap, pålitlighet, och samverkan. Vi är beroende av att våra kunder sätter sitt förtroende till vår kunskap precis som våra kunder ofta är beroende av oss.

Genom att leva upp till våra värderingar varje dag, i varje uppdrag, genom att arbeta för våra egna, samt våra kunders högt ställda krav skapar vi kvalitet i varje enskilt uppdrag.

Det är detta som utmärker Active IT Sweden AB.

Är du den vi söker?

Söker du ett företag där din inkomst står i relation till din egen arbetsinsats och det du är bra på?
Vi är alltid på jakt efter skickliga talanger så tveka inte, hör av dig idag!

Kontakta oss idag!