Arcserve uppgraderar i Norden tillsammans med Active IT

Arcserve har slutit ett avtal med Active IT vilket gör dem till exklusiv distributör i Norden avseende Arcserves alla produkter och lösningar.

En proaktiv samarbetspartner

”För oss är den Nordiska marknaden viktig. Den är välfungerande och har en bra infrastruktur. Generellt sett ligger de Nordiska länderna i framkant när det gäller att ta till sig ny teknik. Vi ser också att den marknaden fortsätter att växa starkt”, berättar Mick.

”Vi har haft en fantastiskt bra start i Norden och nu vill vi ta de framgångarna till nya höjder. I Active IT ser vi en proaktiv samarbetspartner som verkligen vill nå ut med vårt budskap. Vi kommer också att öka våra egna resurser avseende Norden”, säger Vince.

”Vi erbjuder även molnlösningar baserade på ny teknik. Molnet är ett strategiskt viktigt område för oss. Det affärssegmentet växer med 2-3 gånger per år”, säger Mick Bradley, SVP EMEA på Arcserve.

”Arcserve är, precis som vi, ett företag med proaktiv kultur. De är både seriösa och duktiga. De har dessutom flera riktigt bra lösningar som vi nu kan erbjuda våra kunder. Det känns mycket bra för oss”, säger Linus Gran, Active IT.

IT-Kanalen har uppmärksammat avtalet på deras hemsida. Läs hela pressmeddelandet här: https://it-kanalen.se/arcserve-uppgraderar-i-norden-tillsammans-med-active-it/

www.active.se

www.arcserve.com

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp