Försäljning

rosebox-BFdSCxmqvYc-unsplash

I tjänsten Active Sales har vi möjlighet att förse våra kunder med hård- och mjukvara inklusive licenser från de flesta leverantörer.

Förutom snabb leverans och enkelt tillvägagångssätt erbjuder vi dig som kund denna tjänst för att ge dig kontroll, nära till hjälp och rådgivning vid behov.

Med dessa förutsättningar erbjuder vi dig som kund en kostnadsfri inventering, detta så att ni enklare kan planera inför framtida behov. Risken finns i annat fall att ni köper utrustning, licenser eller annat ni egentligen inte är i behov av. Vi håller reda på garantitider, licenser och informerar er om något behöver åtgärdas. Detta leder i sin tur till att ni endast betalar för det ni behöver.

I vår tjänst IT-Arbetsplats så ingår Servicedesk och tjänsten Cirkulär IT till ett fast månadspris. Vi hjälper er med allt från inköp till hanteringen av återbruk av er gamla utrustning.

Finansieringslösningar

Vi erbjuder olika hyreslösningar utifrån era behov. Detta gör det flexibelt för er och ni undviker att betala stora inköpskostnader som i vissa fall kan störa likviditeten.

Om ni är i behov av hjälp för att implementera allt från enstaka datorer till servrar kan vi hjälpa till genom ProActive Consulting.

Tjänsten ProActive Servicedesk BAS ingår alltid.

Installationer

  • Standardarbetsplatser
  • Automatiserade datorinstallationer
  • Serverinstallationer, hård och mjukvara
  • SAN, Storage Area Network
  • Nätverksinstallationer, tråd och trådlösa
  • Brandväggar, installation och konfigurering

Partners

Prenumerera på nyhetsbrev

      Svep View