Active IT Sweden AB, Musseronvägen 1C, 14160 Huddinge, 08-4491929

PROACTIVE
CONSULTING

I ProActive Consulting hjälper vi våra kunder med nyinstallationer, projektering, uppgradering, utveckling av befintliga system och mycket mer.

Våra partners är HP, VMware, Cisco, Eizo, Microsoft, Trend Micro och ARCserve, som vi dessutom är exklusiv nordisk distributör till.Allt detta ger dig som kund många fördelar och med vår erfarenhet och det nära samarbete vi har med våra partners kan vi hjälpa våra kunder med deras önskemål och behov.

Alla konsulter är ITIL-certifierade och jobbar enligt ITIL- best practice. Vi bygger nätverk med Cisco/HP hårdvara och VMware kluster för virtualiserade servrar och arbetsplatser.

Vi arbetar med Ciscos och Trend Micros olika säkerhetslösningar för övervakning av nätverk, brandväggar och övriga system hos våra kunder. Säkerhet är av prioritet för oss och med dessa lösningar behöver ni inte oroa er för oförutsedda händelser.
 

ProActive Consulting kan vara en separat tjänst eller tillsammans med våra andra tjänster ProActive Cloud och ProActive Sales.

* ITIL (Information Technology Infrastructure Library) är en konstruktiv och responsiv relation mellan IT-leverantör och IT-kund. Levererar IT-tjänster som möter kundens krav, inklusive stabil leverans och framgångsrik förändring över tid. Ger en effektiv planering och nyttjande av resurser samt ständig förbättring av IT-tjänster, -processer och resursoptimering över tid.

Enklare tjänster

Automatiserade datorinstallationer

Serverinstallationer, hård och mjukvara

Enklare nätverksinstallationer, tråd och trådlösa

Inventering, bättre kontroll på era IT-kostnader

Backuplösningar

Brandväggar

Antiviruslösningar

Avancerade tjänster
 

Serverkluster

SAN installationer

Datareplikering mellan datorhallar

DevOPS

Docker