Active IT Sweden AB, Musseronvägen 1C, 14160 Huddinge, 08-4491929

PROACTIVE
CONSULTING

I ProActive Consulting hjälper vi våra kunder med nyinstallationer, projektering, uppgradering/utveckling av befintliga system och mycket mer. Våra partners är HP, VMware, Cisco, Eizo, Microsoft, Trend Micro och ARCserve. Med våra partnersamarbeten har vi möjlighet att hjälpa till med det mesta hos enmansbolaget upp till stora bolag, oavsett utmaning eller önskemål.

 

Alla konsulter är ITIL-certifierade och jobbar enligt ITIL- best practice. Detta medför att vårt arbete blir strukturerat och att våra kunder får hjälp med rätt ärende först. Vi bygger nätverk med Cisco/HP hårdvara och VMware kluster för servrar och virtualiserade arbetsplatser.

Vi arbetar med Ciscos och Trend Micros olika säkerhetslösningar för övervakning av nätverk, brandväggar och övriga system till våra kunder. Säkerhet är av prioritet för våra kunder och oss, med dessa lösningar slipper ni oroa er för oförutsedda händelser.

ProActive Consulting kan vara en separat tjänst eller fungera i symbios tillsammans med våra andra tjänster ProActive Cloud och ProActive Sales.

 

Enklare tjänster

Automatiserade datorinstallationer

Serverinstallationer, hård och mjukvara

Enklare nätverksinstallationer, tråd och trådlösa

Inventering, bättre kontroll på era IT-kostnader

Backuplösningar

Brandväggar

Antiviruslösningar

Avancerade tjänster
 

Serverkluster

SAN installationer

Datareplikering mellan datorhallar

DevOPS

Docker