Active IT Sweden AB, Musseronvägen 1C, 14160 Huddinge, 08-4491929

PROACTIVE

SALES

I tjänsten ProActive Sales har vi möjlighet att förse våra kunder med hård- och mjukvara inkl. licenser. Förutom snabb leverans och enkelt tillvägagångssätt erbjuder vi dig som kund denna tjänst för att ge dig kontroll, nära till hjälp och rådgivning vid behov.

Med dessa förutsättningar erbjuder vi dig som kund en kostnadsfri inventering, detta så att ni enklare kan planera inför framtida behov. Risken finns i annat fall att ni köper utrustning, licenser eller annat ni egentligen inte är i behov av. Vi håller reda på garantitider, licenser och informerar er om något behöver åtgärdas. Detta leder i sin tur till att ni endast betalar för det ni behöver.
 

Active IT är ett företag som varit verksamt sedan 1998 och hanterat många utmaningar vid inköp av hård- och mjukvara. Vi är exklusiv nordisk distributör till leverantören Arcserv. Med vår erfarenhet och det nära samarbete vi även har med våra andra partners t ex HP, VMware, Cisco, Eizo, Microsoft, Trend Micro, ger det oss en stor fördel när vi ska hjälpa dig som kund.

 

I tjänsten ProActive Sales kan vi vid behov implementera allt från enstaka datorer till servrar. Detta gör det flexibelt för er och ni undviker att betala stora inköpskostnader som i vissa fall kan störa likviditeten.

Vi kan erbjuda finansieringslösning utifrån era behov, såsom leasing eller hyra. Detta gör det flexibelt för er och ni undviker att betala stora inköpskostnader som i vissa fall kan störa likviditeten.
 

Om ni är i behov av hjälp för att implementera allt från enstaka datorer till servrar kan vi hjälpa till genom ProActive Consulting.

Tjänsten Proactive Servicedesk BAS ingår alltid.