Active IT Sweden AB, Musseronvägen 1C, 14160 Huddinge, 08-4491929

PROACTIVE

SALES

I tjänsten Proactive Sales har vi möjlighet att förse kunder med hård- och mjukvara (licenser). Förutom snabb leverans och enkelt tillvägagångssätt har vi skapat tjänsten för att ge dig kontroll och nära till hjälp när stöd behövs.

Med de förutsättningarna har vi möjliggjort att kunder får kostnadsfri inventering, så att ni enklare kan planera inför framtida behov och inte behöver köpa utrustning, licenser eller annat ni inte är i behov av. Ni slipper tänka på garantitider och får påminnelser av oss. Vi har sett att detta leder till att våra kunder enbart betalar för sina behov och sparar pengar i slutändan.

Vi har varit verksamma sedan år 1998 och bevittnat många utmaningar med inköp av hård- och mjukvara. Vi hjälper er hitta rätt lösning, så det blir exakt som ni förväntar er! Genom partnersamarbeten med ledande tillverkare som Microsoft, Vmware och Trend Micro har vi förutsättningar att tillgodose lösningar för enmansbolag till stora bolag.

 Vi kan erbjuda finansieringslösning utifrån era behov, såsom leasing eller hyra. Detta gör det flexibelt för er och ni undviker att betala stora inköpskostnader som i vissa fall kan störa likviditeten.
 

Om ni är i behov av hjälp för att implementera allt från enstaka datorer till servrar kan vi hjälpa till genom ProActive Consulting.

Tjänsten Proactive Servicedesk BAS ingår alltid.